Låna trots betalningsanmärkning
Låna med anmärkning via lånabetalningsanmärkning.se.
Tänka på vid lån

Om du har en betalningsanmärkning bör du vara extra försiktig när du ska ta ett lån, för inte vill du väl dra på dig ännu en anmärkning, eller har vi fel? Trodde väl inte det. Här ska lånabetalningsanmärkning.se därför visa dig vad du bör tänka på innan du tar ett lån.

Har du betalningsanmärkning? Läs det här först!

Ställ dig frågan: varför drog jag på mig en betalningsanmärkning förra gången? Kan det vara för att du:

  • Lånade fast du egentligen inte hade råd att betala tillbaka på lånet? I sådana fall bör du sätta dig ner och göra en noggrann kalkyl över dina inkomster och utgifter den här gången. Glöm inte att ta med alla småutgifter, till exempel utgifter för filmstreamingabonnemang, Spotify, mobilladdningar och liknande.
  • Inte kunde betala räkningarna för att din inkomst inte var stabil nog? Om du inte har en stabilare inkomst idag bör du således inte låna.
  • Lånade till ett dyrt impulsköp? Då bör du tänka efter både en och två gånger innan du lånar till något du plötsligt vill ha. Helst bör du fundera på om du ska köpa produkten eller inte i flera dagar, eller ännu hellre: i någon vecka.
  • Lånade om och om igen till fest eller spelande på nätet? Gör aldrig det för då kan du hamna i en riktig skuldfälla som blir svår att ta sig ur.