Låna trots betalningsanmärkning
Låna med anmärkning via lånabetalningsanmärkning.se.
Smslån

Eftersom det oftast är smslångivare beviljar lån med betalningsanmärkning så tänkte vi nu på lånabetalningsanmärkning.se titta lite närmare på vad ett smslån egentligen är för något.

Smslån

Ett smslån är ett slags privatlån som inte kräver någon säkerhet och som vänder sig till privatpersoner. Det som skiljer ett smslån från ett vanligt privatlån är att det är mindre, har en kortare återbetalningstid, betalas ut mycket snabbare och har lägre lånekrav.

Lånesumma och återbetalning

Ett smslån är ett litet lån. Det allra minsta smslånet är på 50 kr, även om vi aldrig har hört talas om någon som har tagit ett så litet sms lån. Den vanligaste lånesumman är emellertid på 500 – 15 000 kr som ska betalas tillbaka inom 14 – 90 dagar beroende på långivare och lånets storlek. Det finns även smslån som har en kortare lånetid än så (1 – 14 dagar), men då handlar det oftast om riktigt små sms lån. När det gäller själva återbetalningen betalar man normalt tillbaka allt i en enda klumpsumma, men det finns större smslån som har en lånetid på 90 dagar som betalas av månadsvis.

Ansökan och utbetalning

Om du ansöker om ett smslån får du svar direkt på skärmen hos de flesta smslångivare, annars får du ett besked inom en timme. Om din ansökan är beviljad sitter pengarna på ditt konto inom någon timme om du ansöker på dagen (oftast innan kl. 13.30) och om du ansöker senare på dagen eller på helgen betalas pengarna ut på förmiddagen nästa bankdag. Du kan även få ditt sms lån direkt om du har samma bank som långivaren, vilket är bra om du behöver riktigt snabba pengar.

Lånekrav

Du måste vara minst 18 – 21 år beroende på långivare (18 är vanligast) och ha någon form av inkomst men du behöver inte ha en fast anställning. Det finns smslångivare som gör en individuell bedömning av din ekonomi medan andra kräver en minimuminkomst på 24 000 – 50 000 kr/år.  Du får inte ha några skulder hos kronofogden, men det finns många långivare som kan bevilja sms lån med betalningsanmärkning. Det är därför som du hittar så många smslån här på lånabetalningsanmärkning.se.