Låna trots betalningsanmärkning
Låna med anmärkning via lånabetalningsanmärkning.se.
Gratis sms lån med betalningsanmärkning

Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för ett smslån, inte ens om du vill ta ett gratis smslån. Ja, det finns faktiskt smslån som är helt gratis för nya kunder och sådana lån kan alltså även du som har en betalningsanmärkning (eller fler) få ta.

Gratis smslån – ett lån helt utan ränta och avgifter

Ett gratis smslån har 0 % i effektiv ränta, vilket innebär att inga extraavgifter tillkommer när du lånar. Om du till exempel lånar 4000 kr i 60 dagar betalar du helt enkelt tillbaka 4000 kr inom 60 dagar och inte ett öre mer. Ett gratis smslån har alltså:

  • Ingen låneränta.
  • Ingen ansökningsavgift, vilket gäller för de flesta smslån.
  • Ingen uppläggningsavgift som de flesta vanliga privatlån har.
  • Inga aviavgifter eftersom du oftast får en elektronisk faktura.

Inga finstilta villkor

Gratis smslån har inga finstilta villkor som kräver en motprestation, som att du till exempel måste låna hos dem en gång till för annars måste du betala en viss avgift. Det är ingen bokklubb det handlar om där du får två, tre böcker gratis men sedan måste köpa flera böcker till fullt pris. Nej, du lånar helt enkelt en summa pengar helt gratis och betalar tillbaka pengarna innan lånetiden är slut, sedan är den saken ur världen.

Är ett räntefritt lån samma sak som ett gratis lån?

Du kanske har sett att vissa långivare skriver att deras smslån är räntefria istället för gratis, men faktum är att de flesta räntefria lån är helt avgiftsfria. Däremot finns det några få långivare som erbjuder räntefria smslån som inte är helt avgiftsfria, därför bör du noga titta på om långivarens räntefria smslån verkligen är helt gratis. När man talar om ett gratis smslån syftar man emellertid på lån som är helt befriade från alla slags avgifter.

Att tänka på när du ska låna pengar gratis

Innan du tar ett gratis smslån med betalningsanmärkningar bör du vara säker på att du kan betala tillbaka lånet i tid. Om du inte betalar tillbaka på lånet i tid kan du oftast förlänga lånet men då får du betala ränta för hela lånetiden och då är ju smslånet inte gratis längre.

Om du vill ta ett gratis smslån med betalningsanmärkningar kan du till exempel vända dig till Ferratum eller ViaConto som du hittar här på lånabetalningsanmärkning.se.