Låna trots betalningsanmärkning
Låna med anmärkning via lånabetalningsanmärkning.se.
Bolån

Eftersom ett bolån är ett stort lån har det betydligt hårdare krav än vad smslån och privatlån har. För det första ställs det högre krav på din och din eventuella medlåntagares betalningsförmåga och för det andra är den bostad du köper för lånet bankens säkerhet. De flesta banker tillåter inte heller att man har betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden.

Ta bolån med betalningsanmärkningar

Det finns faktiskt några få banker som kan bevilja bolån trots att man har betalningsanmärkningar och kronofogdeskulder om din betalningsförmåga är god nog. Anledningen till det är att de har din bostad som säkerhet. Däremot kräver banken att du löser dina kronofogdeskulder med pengar som du får låna av dem, en skuld som bakas in i ditt bolån, för om du har skulder kvar hos kronofogden kan de tvinga dig att sälja din bostad.

Det här tycker vi på lånabetalningsanmärkning.se är en suverän möjlighet för dig som har haft en trasslig ekonomi tidigare men som har kommit på fötter igen.

Lånebelopp

Om du ska köpa en bostad måste du betala minst 15 % av bostadens pris ur egen plånbok och resten kan du täcka med ett bolån. Det finns de som tar ett privatlån för att täcka handpenningen på 15 %, men det är inte så enkelt om du har betalningsanmärkningar om du inte har någon som går i borgen för dig. Därför rekommenderar vi att du i första hand sparar ihop till handpenningen själv om du har möjlighet.