Låna trots betalningsanmärkning
Låna med anmärkning via lånabetalningsanmärkning.se.
Pengar direkt trots betalningsanmärkning

Om du behöver pengar riktigt snabbt, kanske inom högst en timme efter att du har gjort din ansökan, måste du ansöka om ett smslån. Det finns nämligen många smslångivare som betalar ut pengar så snabbt, till och med inom en kvart, men det finns inte en chans att du kan få ett vanligt privatlån insatt på ditt bankkonto strax efter att du har gjort din ansökan. Kort och gott, om vill få dina pengar direkt är det bara smslån som gäller.

Så får du smslån direkt om du har betalningsanmärkningar

  1. Leta upp en långivare som accepterar betalningsanmärkningar, sådana hittar du såklart här på lånbetalningsanmärkning.com.
  2. Kolla om långivaren erbjuder direktutbetalningar eftersom det inte är alla som gör det. Med direktutbetalning menar vi inte bara att de betalar ut dina pengar direkt utan även att pengarna hamnar på ditt bankkonto i samma stund som långivaren gör sin utbetalning.
  3. Ta reda på om smslångivaren använder sig av samma bank som du för annars kan de inte göra en direktöverföring till ditt bankkonto. De vanligaste bankerna bland smslångivarna är Nordea och Handelsbanken, men även om du har ett bankkonto hos Danske Bank, SEB eller Swedbank så finns det smslån som kan betalas ut direkt.
  4. Se till att långivarens kontor har öppet för annars får du vänta till nästa dag innan du får dina pengar. Många långivare har öppet från tidig morgon till sen kväll och de som betalar ut smslån direkt brukar även göra det på helgen. Ansök gärna med lite marginal innan stängningsdags så att du kan vara säker på att de hinner betala ut pengarna innan de stänger.
  5. Om du har hittat flera långivare som uppfyller ovanstående förutsättningar ska du såklart välja den långivare som uppfyller dina övriga önskemål när det gäller lånekostnad och återbetalningstid.

Tänk efter före

Visst är det en fantastiskt bra service att man kan få sitt lån direkt, även om man har betalningsanmärkningar. Det kan komma väl tillpass om man hittar något man länge tänkt att köpa till ett mycket lägre pris, kanske ett erbjudande som bara gäller idag. Det är också perfekt om du hittar en riktigt billig sistaminutenresa som riskerar att ta slut om du väntar tills imorgon när du får din nästa lön.

Det finns naturligtvis en baksida med direktutbetalningar också, de kan locka till dumdristiga impulsköp och vissa kanske lånar pengar på kvällen när de är berusade för att förlänga sin krogrunda. Det finns alltså en stor risk att man tar ett lån fast man inte borde, det ska du naturligtvis inte göra. Låna bara till vettiga saker och inte till impulsköp och gör en noggrann kalkyl så att du ser att du verkligen har råd att betala tillbaka på ditt lån.